BEOPLAY A9 X KASPER EISTRUP

Kom til åbent hus hos Bang & Olufsen Herning fredag d. 5 og 6 juli og oplev højttaleren.

Vi er selvfølgelig vært ved lidt godt til ganen.

Kasper Eistrups fortolkning af Beosound A9, kaldet Cacophonia, er inspireret af hans personlige tilgang til kunst, som kombinerer fragmenter fra kunstværker, der sammensættes til et nyt udtryk. Han har i samarbejde med designere og ingeniørerne hos Bang & Olufsen også valgt nuancen på træbenene og en unik kobber-tone til aluminiums-ringen, der danner rammen om lærredet. Endelig har han ‘signeret’ bagstykket på højttaleren, der enten kan stå som et selvstændigt objekt i et rum eller monteres på væggen som et traditionelt maleri.

Bang & Olufsen er en væsentlig del af dansk designhistorie og har haft en stor plads i min egen opvækst. Jeg ser Bang & Olufsen som indbegrebet af ikonisk formgivning og de har altid været nytænkende inden for både lyd og design. Muligheden for at udvikle en version af den anerkendte Beosound A9 har været en spændende opgave, som også indebar valg af materialer og komponenter, der nu udgør en helt ny og personlig version. Det er et privilegie at få lov til at kombinere to af mine største passioner; billeder og lyd, og jeg er meget glad for det endelige resultat,” siger Kaper Eistrup.

Kasper Eistrup er den eneste dansker blandt en håndfuld udenlandske billedkunstnere, som er blevet inviteret til at deltage i projektet Art of the A9.

Denne version er enormt limiteret og bliver kun produceret i 50 eksemplarer.
Hvert eksemplar bliver individuelt signeret af Kasper Eistrup

 

Kontakt os i dag for muligheden for at købe den.

97 12 43 44
Herning@Nexusherning.dk