Bang & Olufsen® gaming

Fordyb dig selv i en anden verden

For en ægte gamer er der ikke noget så skønt som at slukke for hverdagens ræs og sætte sig foran skærmen. Det giver mulighed for at fordybe dig i helt nye verdener og tage på eventyr alene – eller sammen med vennerne.

Med udstyr fra Bang & Olufsen® kan du tage din gaming-oplevelse til nye højder, hvor lyd og tale bliver optimeret for den bedste spilleoplevelse.

Bang & Olufsen® Herning BeoPlay Portal gaming hovedtelefoner

Bang & Olufsen® gaming

Beoplay Portal

Med hovedtelefonerne Beoplay Portal får du den ultimative gaming-oplevelse. De er lavet specifikt til at gengive en kraftfuld, præcis og medrivende lyd, om du spiller et spil eller lytter til musik.

Du kommer med høretelefoner fra Bang & Olufsen® endnu tættere på spillet end nogensinde før, hvor alle detaljer og nuancer er tydelige og levende. Du får en optimal spiloplevelse på XBOX og PC, hvor hovedtelefonerne giver dig den legendariske Bang & Olufsen® lyd.

Godkendt af Astralis

Af gamere til gamere

Bang & Olufsen® har samarbejdet med gamere for at producere det helt rigtige udstyr, der lever op til de krav, gaming stiller til udstyr som høretelefoner.

De lette høretelefoner er skabt med ekstra komfort, så du kan sidde i timevis foran computeren. Indvendigt er ørepuderne polstret med memory-skum, mens ydersiden er beklædt med et bambustekstil i høj kvalitet. Det giver dig et behageligt headset, der gør gaming til en leg – selv når det tager hele aftenen.

Play Video

Samarbejde med xbox

Forbedret spiloplevelse på XBOX

Foretrækker du at anvende din XBOX, når du spiller, er Bang og Olufsen helt med.

Beoplay Portal er designet i samarbejde med XBOX, hvor headsettet er en del af den enestående serie til gamere: Limited Series.

Du kan derfor uden problemer tilslutte hovedtelefonerne til din XBOX og opleve den overraskende omfattende surroundsound, når du gamer. Det forener det bedste fra gaming med en uovertruffen lydkvalitet og -gengivelse.

Bang & Olufsen® Herning XBOX gaming

Nyt design

Bang & Olufsen® er altid i gang med at forny og udvikle deres voksende sortiment, der inkluderer nye designs og apps. Med et headset til gamere træder Bang og Olufsen ind i en verden med behov for hurtig reaktion og præcise gengivelser.

Med den tilhørende app fra Bang og Olufsen, kan du indstille høretelefonerne, så de giver dig den bedste oplevelse. Via app’en kan du både lave bevægelsesaktiverede EQ-justeringer, og du kan nyde henholdsvis musik og gaming med forskellige Dual Modes.

Med den indbyggede Own Voice-teknologi, kan du også forbedre stemmegengivelsen, så din tale bliver klar og tydelig.

Ingen forsinkelse

I et spil kan forsinkelser være afgørende for, om du vinder eller taber. Med høretelefoner fra Bang og Olufsen er du sikker på, at lyden bliver gengivet præcist, som det sker på skærmen. Du kan derfor reagere med det samme og have den bedst mulige oplevelse uden problemer med forsinkelse på lyden fra spillet.

Dolby Atmos

Når det kommer til lyd er Dolby Atmos et kvalitetsstempel. Bang og Olufsen har fintunet høretelefonerne til gaming, mens de samtidigt har Dolby Atmos, hvilket skaber en enestående og rummelig lydoplevelse.

Dolby Atmos fungerer både med XBOX og Windows 10, så du kan spille i det format, du ønsker. Det giver dig den bedste oplevelse, når du vil kommunikere med dine medspillere eller lytte til musik på dit headset.

Kom ned og prøv dit nye gaming-headset

Er du på jagt efter det bedste gaming-headset, kan du tage et kig på vores udvalg af udstyr til gamere her på siden. Du kan også altid komme forbi vores livsstilbutik i Herning, hvor du kan teste de forskellige modeller i praksis og selv opleve, hvorfor Bang & Olufsens® lyd er verdenskendt.

Har du brug for hjælp til at vælge det bedste udstyr til dine behov, står vi selvfølgelig klar til at vejlede dig, hvis du kommer forbi eller kontakter os.