Bang & Olufsen®

Gold collection

Gold collection

Beosound Balance

Beosound Balance er inspireret af møbler. Og brugen af bløde, eksklusive materialer som naturligt massivt egetræ, vævede tekstiler og aluminiumskomponenter, der er fremstillet med stor præcision, er den perfekte balance mellem elegance, imødekommende skønhed og uspoleret, ren lyd.

BeoSound Balance gold edition har en base af marmor, som får toppen til at svæve let over basen.

Bang & Olufsen® Herning BeoSound Balance bogo
Bang & Olufsen® Herning BeoSound 2 guld højtaler bogo

Gold collection

Beosound 2

Spotify, Deezer og TuneIn er integrerede i Beosound 2, og det gør det let og hurtigt at få adgang til sange, playlister og podcasts, der er tilgængelige. Og du behøver ikke engang finde din telefon eller anden enhed frem for at starte afspilningen.

Diskanten på 3/4" spiller nedad ind i en reflektor, og den sfæriske lydprofil er resultatet af diskantens placering og bredden på åbningen mellem højttalerens top og bund.

Acoustic Lens Technology spreder de høje frekvenser horisontalt ud i rummet, mens den reducerer refleksionerne fra gulv og loft, så lyden altid lyder ens – og altid er optimal.

Perfektion til mindste detalje

Selvom Bang & Olufsens® Fabrik 5 teknologisk er meget avanceret, er intet overladt 100% til maskiner og robotter. Der er, og vil altid være, et menneske involveret i produktionen og kvalitetskontrollen, der eftertjekker med både hænder og øjne.

Hvis der er selv den mindste fejl, vil produktet ikke forlade fabrikken.

Gold collection

Beoplay A9

BeoPlay A9 er designet og udformet som et smuk møbel – med omhyggeligt udvalgte materialer og stor opmærksomhed på alle detaljer.

Den tid, hvor du skjulte dit store pladskrævende stereo, er forbi. Lige meget hvor du vælger at placere BeoPlay A9, vil den se fantastisk ud.

Der er tilføjet en smule magi til BeoPlay A9s kontrol af lydstyrken. Du skal blot stryge din hånd blidt langs toppen, når du vil skrue op eller ned for lyden. Det er så tæt på magi, som du kommer.

Bang & Olufsen® Herning BeoLab 28 bogo
Bang & Olufsen® Herning BeoLab 50 guld

Gold collection

Beolab 50

Under fremstillingsprocessen af BeoLab 50 har designerne skabt en high end-højttaler, som repræsenterer filosofien om udsøgt håndværk, som har kendetegnet Bang & Olufsen® produkter igennem det sidste århundrede.

Der er anvnedt kendte signaturmaterialer som eks. egetræslameller, guld aluminium og tekstiler i høj kvalitet. Udtrykket på BeoLab 50 kan desuden ændres med nye fronter og sider, som din stil skifter.

BeoLab 50 er en aktiv højttaler med kraftige indbyggede forstærkere. I modsætning til traditionelle passive højttalere kræver BeoLab 50 derfor ikke en separat forstærker

Helt enkelt skal du kun tilslutte strøm og den ønskede kilde til BeoLab 50, og du er klar til at nyde lyd i den bedste liga.

Bang & Olufsens® akustikingeniører og designere har gjort brug af flere patenterede teknologier fra den banebrydende BeoLab 90 og endnu engang skabt en højttaler med et lydbillede i særklasse.

Gold collection

BEOVISION HARMONY

Fjernsynet har covere i egefiner over højttalerne, der er et fremragende eksempel på godt håndværk med møbellignende materialer og elegante detaljer. På trods af det robuste udseende er det graduerede mønster designet til at optimere lydkvaliteten, når du ser TV.

Naturmaterialer, farvenuancer, mætning, lethed, overfladebehandlinger, teksturer – alle gør de en forskel. Håndværket er en væsentlig del af livet og sjælen i produkterne sammen med lyden og designet. Du kan altid regne med, at det du ser, er hvad du får.

Gold collection

Beosound A1 2. gen

Smukke, gyldne nuancer er en hyldest til 95 års succeshistorie. Vores elegante ikoniske bærbare højttaler Beosound A1 2. generation har fået et løft med en luksuriøs gylden finish.

Lang spilletid, fuldstændig vandtæt, integreret stemmestyring og speakerphone kan du glæde dig til.

Oplev den opgraderede version, der giver fantastisk lyd på farten.

Bang & Olufsen® Herning BeoSound A1 2nd GEN. bogo

Se den fulde kollektion i vores butik midt i Herning

Vil du have et indtryk af den fulde Gold Collection, kan du altid besøge vores livsstilsbutik, der ligger midt i Herning. Vi rådgiver dig gerne i dine muligheder, når det kommer til Bang & Olufsen® produkter.