Dennis Skovborg

Montøren med den ene fjernbetjening

"Bang & Olufsen® er i den liga hvor det ikke kun er det udenpå der er fantastisk, men også det indeni. Det er virkelig det fineste fine, og det er det der fanger mig."

Dennis Skovborg er slet ikke bleg for at erkende, at årsagen til at han arbejder med Bang & Olufsen® produkter, er at det er kvalitet fra øverste hylde.

“Der har vist aldrig været nogen tvivl om, at jeg skulle arbejde med elektronik, siger montør Dennis Skovborg, som har været ansat hos Bang & Olufsen® i Herning siden december 2016.”

“Tingene blev skilt af. Indholdet blev nær studeret – afluret og samlet igen. Det handlede om at lære og forstå logikken i opbygningen.”

At valget faldt på Bang & Olufsen® produkterne er ikke tilfældigt. Det handlede om den kultur, man i branchen godt ved, at virksomheden har.

“Bang & Olufsen® er i den liga hvor det ikke kun er det udenpå der er fantastisk, men også det indeni. Det er virkelig det fineste fine, og det er det der fanger mig. At sætte det sammen. At få det til at virke, men særligt at produkterne er lavet til at kunne spille sammen – ved hjælp af kun én fjernbetjening. Det er unikt.”

“Ofte hænger de forskellige produkter i flere af huset rum. Det er min opgave, at de kan sammen. At det er simpelt. Det lækre har andre sørget for. Min opgave er, som den sidste medarbejder kunden møder, at leverer den service der fuldender produktet. At tingene virker – og at de virker sammen. Der skal ikke være nogen der ikke ved hvordan, når jeg tager derfra – og man skal ikke kunne se en ledning. Det skal være i orden, lyder det fra Dennis Skovborg, som de seneste 16 år har kørt som montør for Bang & Olufsen®.”

Dennis holder af dialogen med kunden – hjemme hos kunden. Men også den service – den sidste finish af produktet.

Privat bor Dennis i Frederiks sammen med hustruen Jannie og deres tre børn.