BYD VELKOMMEN TIL DEN NYE

BEOLAB 8

Vi har skabt tre nye højtalere. Et selvstændigt under. En stereodrøm. Et surround sound-bæst. Og det bedste af det hele? Det er én højtaler.

Mangfoldig af natur. Designet med fremtiden for øje.

Med sit eksklusive udseende og mulighed for udskiftelige dele, er Beolab 8

altid klar til at genopfinde sig selv. Sammen med dig.

beolab 8 bagfra
beolab8 surround

Et surround sound bæst

Beolab 8 placere sig elegant ind i din nuværende opsætning

som en kraftfuld opgradering til din surround sound.

 

Den forbindes til dine TV’er og højttalere – selv ældre modeller – med Powerlink og Wireless Powerlink. Tid er ikke noget problem. Plads er ikke noget problem.

 

Beolab 8 kan stå på gulvet med en række elegante gulvstands muligheder

eller hænges elegant op på væggen eller loftet.

En drøm for stereo elskere

Køb to beolab 8 højttalere og oplev et endnu smukkere lydbillede. højttalerne samarbejder for at fylde hele dit rum.

 

Og uanset, hvordan du flytter rundt på dine Beolab 8-højttalere, aflæser en mikrofon rummet og tilpasser og finjustere til optimal afspilning. Så du kan fordybe dig i præcis, kraftfuld stereolyd.

 

Nem opsætning. Det eneste du skal gøre er at tilslutte og parre højttalerne med Bang & Olufsen appen.
De tilpasser sig selv i rummet, så du kan være det sted du bedst kan lide.

beolab 8 stereo

BANEBRYDENDE LYD

Så kraftig gulvet ryster

Som noget nyt er placeringen her helt op til dig. De 3 drivere og giver dig dybde og detalje i lydbilledet Den dybe bas går helt i mellemgulvet og med en kraft som man normalt kun forventer af højttaler som fysisk er meget større. BeoLab 8 er ikke blot et muskelbundt i lyden, den har også noget mellem ørene.

BeoLab 8

Kortlæg dit rum

Alle rum er unikke. Derfor kan Beolab 8 kortlægge ethvert rum med sin indbyggede mikrofon. Dermed kan du få krystalklar lyd uanset opsætningen af dit rum. Nyd lyden perfekt indstillet til dine omgivelser

Stereo beolab 8

Rammer altid plet

BeoLab 8 kan andet end blot at tilpasse sig dit rum. den tilpasser sig også dig. med ultra wide band teknologien sender højttaleren sweet spottet i din retning uanset hvor du befinder dig, så længe du har telefonen på dig.
( kun tilgængelig på Iphone 11 eller nyere )

beolab 8 udsender lyd

Lydspedning

Beolab 8 højttalernes lydspredning lader dig skifte mellem to lytteoplevelser. Gør oplevelsen fokuseret med præcisionslyd rettet mod dig. Eller gør den bred, og spred lyd i hele dit rum. LED-lysene på fronten viser dig hvilken tilstand højttaleren er i.

FÅ DEN HELT RIGTIGE OPLEVELSE

Designet til fremtiden

Har du ældre produkter som du gerne vil koble sammen med BeoLab 8? Beolab 8 har indbygget Powerlink og Wireless Powerlink. Så du kan forbinde til ældre fjernsyn og anlæg. Faktisk også selvom de kan være 30 år gamle.

FÅ DEN HELT RIGTIGE OPLEVELSE

TILBAGE TIL RØDDERNE

Beolab 8 byder på mere end bare muligheden for at opgradere sit udseende. Takket være dens modulopbygning har du mulighed for at udskifte centrale teknologiske komponenter, helt ned til dens Mozart-platform. Dette gør den i stand til fortsat at levere imponerende ydeevne i en verden, der konstant udvikler sig, og som handler om at forbinde og streame. Med materialer og håndværk, der er skabt til at vare, kan der gå op til et årti, før du behøver at tænke på at opdatere Beolab 8. Men når du er klar til en forandring, kan den udvikle sig sammen med lydmiljøet i dit rum og ændre udseendet i dit hjem.