BANG & OLUFSEN® UDENDØRS LYD

Musik skal ikke begrænses af vægge: Tag den gode lyd med ud i naturen

Lyd som er til at tage udenfor

UDENDØRS LYDINSTALLATIONER

Lad os hjælpe med at ændre lyden i din have

Kan din lille bluetooth-højttaler ikke levere den ønskede lydkvalitet på terrassen? Så lad os komme med et forslag til lækker lyd på din terrasse, altan eller i garagen. Vi har 20 års erfaring med udendørs lydinstallationer, hvor vi kan installere et bredt udvalg af højttalere fra bl.a. Origin, CSEED, Audac – og selvfølgelig Bang & Olufsen®.

 

Hvis kun det allerbedste er godt nok, kommer du ikke uden om CSEED. Her forenes vanvittigt lydtryk med et elegant design. Bang & Olufsen® Herning er certificeret pro-partner som den eneste i Nordeuropa, og vi kan desuden demonstrere de fantastiske CSEED 125 i butikken.

 

Vores løsninger strækker sig fra små elegante systemer til større installationer – dine ønsker er vores opgave. Vi kan ligeledes hjælpe med lyd til stadions, events og meget andet. Tag fat i os, og vi finder en løsning til netop dit projekt.

Play Video

BEOSOUND EXPLORE

Tag dit eget soundtrack med på eventyr

Skal du på eventyr eller have hyggelig dag i parken, kan du tage en bærbar højttaler med.

 

Uanset hvor du stiller den op, vil en smart bærbar højttaler fra Bang & Olufsen® sikre en god udendørs lyd, hvor der er kræset for kvaliteten i både lyden, men også designet.

 

Det er altid let at sætte stemningen eller starte op under en fest, når du har musikken med dig på eventyr. Skru op for dit yndlingssoundtrack på en bærbar højttaler, og nyd friheden med en transportabel model

BEOSOUND A1 2ND GEN

Tag længere væk. Spil i længere tid.

Når der er hyggelige oplevelser i kalenderen, er det en fryd at kunne tage en god udendørs højttaler med under armen. En trådløs højttaler som BEOSOUND A1 2ND GEN er lige til at have med i hånden, og den kan spille op til fest i timevis.

 

Med en trådløs højttaler er en lang batterilevetid en klar fordel. Så behøver du ikke oplade højttaleren i tide og utide – og den festlige stemning slutter ikke brat.
Tag din udendørs højttaler fra Bang & Olufsen® med under armen og få en lydoplevelse ud over det sædvanlige med lang batterilevetid.

Bang & Olufsen i Herning er mere end blot en butik

Hos Nexus House i Herning får du ikke blot mulighed for at opleve produkterne fra Bang & Olufsen® i flotte omgivelser. Vores butik er en livsstilsbutik, hvor du kan få rådgivning til at finde den rigtige løsning, der matcher dine behov og ønsker, mens du kan teste produkterne i virkeligheden.

Kom forbi Herning, se udvalget og få kyndig rådgivning, hvor vi kan fortælle dig mere om dine muligheder med Bang & Olufsens® produkter. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, når du vil kunne lytte til musik udenfor.