BANG & OLUFSEN® HØJTTALERE

Hør, lyt og mærk forskellen

Højttalere fra Bang & Olufsen®

BANG & OLUFSEN® HØJTTALERE

Immaculate wireless sound

Bang & Olufsen® er stolt over at være den første WiSA-certificerede producent til at anvende denne banebrydende platform. Den stabile forbindelse og exceptionelle lydkvalitet, som WiSA-teknologien tilbyder, er kernen i Immaculate Wireless Sound og repræsenterer den passion og sjæl, kunstneren har lagt i sit værk.

 

Immaculate Wireless Sound reducerer antallet af kabler til kun et pr. højttaler, så du har fuld fleksibilitet til at tilpasse den fantastiske Bang & Olufsen® lyd til rummet.

Nexus Herning Beosound Balance i hjemet
Nexus Herning Stue med Beosound Level Beosound Balance

BANG & OLUFSEN® HØJTTALERE

True 360 lydteknologi

Bang & Olufsen® tilstræber konstant, at tilpasse sig brugernes ønske om behovet for lydgengivelse. Dette har bl.a. affødt True 360 sound.

 

True 360 lyd tilbyder lytteren en fuldstændig 360 graders lydoplevelse på udvalgte Bang & Olufsen® højttalere modeller. Denne unikke egenskab fremkommer ved at placere flere højttaler enheder, strategiske rigtige steder hele vejen rundt i kabinettet.

 

Resultat = alle oplever god lyd, uanset hvor man befinder sig i forhold til højttaleren.

 

True 360 lydteknologi er bl.a. at finde i vores BeoPlay produkter, herunder BeoSound 1, BeoSound 2, BeoPlay M5, BeoLit 17 mfl.

Play Video

BANG & OLUFSEN® SOUND STORIES

Hvordan påvirker dine omgivelser lyden i dine højttalere?

Uanset hvor du placerer dine højttalere, så vil omgivelserne påvirke lyden. Hos B&O eksperimenterer i de løbende med, hvordan de kan optimere lydoplevelsen – uanset dine omgivelsers indvirkning.

 

Se mere i videoen ovenover, hvor lydspecialisten Neo Kaplanis fortæller om sit arbejde.

Play Video

BANG & OLUFSEN® SOUND STORIES

Lyden må aldrig gå på kompromis med kunstnerens originale intentioner

Hos Bang og Olufsen er målet, at du oplever lyden, som det hele tiden har været intentionen. Derfor tester de også deres produkter med en lang række af forskellige typer musikgenrer og anden lyd i deres laboratorier.

 

Tonemester Georff Martin fortæller i videoen herover, hvordan han konsekvent forsøger at forbedre B&O’s produkter, så lyden lever op til kunstneres originale intention bag værker.

Kuben i Struer

Kuben er et af verdens største privatejede elektroakustiske målerum på 12 × 12 × 13 meter. Rummet benyttes lige fra de oprindelige designtegninger og hele vejen igennem produktudviklingen. Den enorme størrelse gør det muligt at foretage lydmålinger uden refleksioner fra vægge, gulv og loft.

 

Kuben giver os den præcision, vi har brug for, for at kunne måle en højttalers frekvensgang, effekt og udstrålingsmønster. Men præcise målinger i sig selv er ikke nok. Det eneste, der endegyldigt kan vurdere, om musikken bliver levende via den helt rigtige tonebalance og detaljerigdom i lyden, er det menneskelige øre. Og det er først, når en højttaler for alvor bevæger os, at den sættes i produktion.

Hver komponent i et Bang & Olufsen® produkt konstrueres og finindstilles minutiøst for at give alle i rummet den samme forbløffende surround sound-oplevelse.

SURROUND SOUND

Hver komponent i et Bang & Olufsen® produkt konstrueres og finindstilles minutiøst for at give alle i rummet den samme forbløffende surround sound-oplevelse.

BEAM WIDTH CONTROL

Gør det muligt at ændre lydstrålens bredde og skifte mellem ”narrow, wide og omni”, som er optimeret til hhv. lytning i sweet-spot, lytning på et stort område og lytning i 360 grader.

BEAM DIRECTION CONTROL

En teknologi, der gør det muligt at lede lydstrålen fra højttaleren i en hilken som helst retning.

ACOUSTIC LENSES

Akustiske linser spreder de høje frekvenser vandret ud i rummet, så de dækker en større del af lytte området samtidig med det reducere refleksioner fra gulve og lofter. Gå omkring i rummet og lyden forbliver uændret og ideel.

ACTIVE ROOM COMPENSATION

Denne teknologi sikrer ensartet lyd i udvalgte lyttepositioner/-zoner. Dette sker i praksis ved aktivt at tilpasse højttalerens lyd til lytterummet og dermed kompensere for dårlige akustiske forhold.

TRUE 360 LYDTEKNOLOGI

True 360 lyd tilbyder lytteren en fuldstændig 360 graders lydoplevelse på udvalgte Bang & Olufsen® højttalere  modeller. Denne unikke egenskab fremkommer ved at placere flere højttaler enheder, strategiske rigtige steder hele vejen rundt i kabinettet.

ADAPTIVE BASS LINEARISATION

Adaptive Bass Linearisation leverer en stor bas fra små højttalere ved at udnytte overskydende kapacitet i forstærkere og transducere. Vi udvider højttalerens bas output lang ud over, hvad der normalt ville producere og tilpasser den automatisk til store udsving.

ICEPOWER

De første Bang & Olufsen® højttalere med ICEpower blev afsløret i 1999. Målet var at spare energi. Hvad de egentlig opnåede var en uhørt forstærkerteknologi. Fordi ICEpower ikke kræver den samme kølingsplads som konventionelle aktive højttalere, kan den leverer kraft der langt overgår dens størrelse

TIDSSTEMPEL

Alle vores produkter har en plads i historien

Ikke historien om Bang & Olufsen® eller nogle flygtige tendenser, men en mere markant plads i udviklingen af design. I de kommende år vil disse produkter blive bedømt som fladskærmen eller det fantastiske lydsystem der blev synonymet med et bestemt tidspunkt og sted.

 

Ligesom den legendariske Beogram 6006 pladespiller med træramme, der minder om 70’erne, men samtidig er et enestående udtryk i sig selv.

Oplev Bang & Olufsens® højttalere i vores butik

Musik skal opleves og det kan du gøre i vores butik i Herning. Mærk musikken, som du aldrig har mærket den før.