BANG & OLUFSEN® INDBYGNINGSHØJTTALERE

Diskret elegance og uovetruffen lydkvalitet

Nexus Herning Celestial Indbygningshøjttaler Loft i stuen

BANG & OLUFSEN® INDBYGNINGSHØJTTALERE

Celestial

Celestial-serien byder på et bredt udvalg af indbygningshøjttalere. Hvis du ønsker fleksibilitet og suveræn lyd fra skjulte højttalere, er Celestial svær at komme uden om.

 

Celestial leveres med en højttaler-grill i hvid lakeret stål med eksklusive aluminiumskanter, som er enkle og elegante. Mens al teknik er skjult i loftet, forbliver de synlige højttalergitre tro mod Bang & Olufsens® designfilosofi.

Nexus Herning Progressive suspension teknologi

Progressive suspension

Når basenheden skal yde optimalt, og vandringen af enheden nærmer sig den maksimale bevægelse, træder den progressive dæmpning i karakter.

 

Denne teknologi gør basenheden mere stiv og fast i ved maximal ydelse. Resultatet er en klar forbedring og kontrol af basenhedens bevægelse, som i sidste ende giver uovertruffen, ren basgengivelse med masser af power.

Nexus Herning B&O Premium grilles til loftet

Premium grilles

Mens al lyden er skjult i loftet, forbliver de synlige højttalergitter tro mod Bang & Olufsens® designfilosofi. Celestial leveres med en højttaler grill i hvid lakeret stål med ekslusiv aluminiums kant, som er enkle og elegante. Ønsker du at opgradere, kan du tilkøbe de eksklusive Premium Advance grills produceret af højkvalitets aluminium, som er blevet anodiseret og poleret. Som en yderligere option, kan også en firkantet grill tilkøbes.

BANG & OLUFSEN® HØJTTALERE

Palatial

Palatial er meget mere, end hvad øjet kan se. Det er en elegant serie af indbygningshøjttalere i et rektangulært design, der kan integreres og kun viser sig for det synlige øje med en hvid grill foran selve systemet.

 

Højttalersystemet egner sig særligt godt til indbygning i både vægge som lofter, og er et perfekt valg til hjemmebiografen, hvis du ønsker en smart løsning, hvor lyden er diskret integreret uden at fylde ud i rummet.

 

Skal du bygge nyt, kan du tænke Palatial ind i designet allerede fra de første streger for en komplet løsning med indbyggede højttalere i dit kommende hjem. Kontakt os for rådgivning i hvilken løsning, der matcher dine ønsker og behov.