BANG & OLUFSEN® HERNING

Nexus - House of sound and vision. Den eneste af sin slags i verden.

BANG & OLUFSEN® HERNING

Overraskende anderledes, enkelt og smukt

Den 31. januar 2014 åbnede vi vores flagskibsbutik Nexus på Torvet 20 i Herning. Butikken byder på 450 kvadratmeter magiske Bang & Olufsen®-oplevelser i design, billede og lyd. Vores 2 etager har en bred vifte af Bang & Olufsen® produkter – både nye, brugte og udgåede modeller ra det verdenskendte danske brand.

 

Vi har over 75 års erfaring med salg og servicering af Bang & Olufsen® produkter. Igennem tiden har vi tilegnet os en omfattende viden om produkterne, som vores kunder drager nytte af dagligt, når de besøger vores livsstilsbutik.

 

Hos os sætter vi både en ære i at integrere ældre produkter og at rådgive om morgendagens nyeste udvikling inden for musik-streaming, netværk, SMART-TV og intelligente BeoLiving-løsninger.

 

Vores personale bliver løbende uddannet i nye produkter og teknologier, som sikrer et højt fagligt niveau og et indgående kendskab til Bang & Olufsens® unikke produkter. Vores montører bliver ligeledes uddannet løbende, så de behersker håndværket med stor viden om de seneste tendenser indenfor blandt andet netværk, digitalt tv og integration.

 

Kig ind og lad sanserne pirre af magien, koncepterne, betjeningskomforten og den smukke formgivning, som har gjort Bang & Olufsen® eftertragtet over hele verden.

 

Der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Overraskende anderledes, enkelt og smukt.

MERE END EN BUTIK

Få professionel rådgivning til boligen

Vi er meget mere end blot forhandlere af Bang & Olufsen® produkter, for med vores mange års erfaring og store viden om mulighederne, kan vi rådgive og vejlede dig i både store og små beslutninger.

 

Står du med et nybyggeri, en renovering eller nye drømme om udendørslyd, kan vi guide dig i mulige løsninger, der matcher både dit behov og budget.

 

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at vide mere om muligheden for en rådgivning, eller besøg os i Herning.

Under en større udgravning på Herning Torv i 1994-96 fandt Herning Museum resterne af et gammelt musikinstrument. Efter grundig konservering viste det sig, at man havde fundet en 79 cm lang lur - nu kendt som Herning-Luren. Cirka 1.500 år efter, at luren gjaldede i det midtjyske, er musikken nu tilbage på Torvet i Herning. Her slog man torsdag den 30. januar 2014 dørene op til verdens første nybyggede butik med Bang & Olufsens® nye butikskoncept. Her er billederne fra opførelsen.

Oplev Bang & Olufsens® univers på en helt ny måde

Vil du opleve vores produkter i vores unikke livsstilsbutik, så kom forbi Nexus House i Herning på Torvet 20. Vi er klar til at invitere dig ind i den magiske verden af billeder og lyd, som kun Bang & Olufsen® er i stand til at skabe.