BANG & OLUFSEN® FLADSKÆRME

Nyd film og TV-serier, som de bør opleves derhjemme

Ethvert hjems samlingspunkt er TV’et, hvor hele familien kan mødes og se gode serier og film eller lytte til musik.

 

Bang & Olufsen® laver fantastiske fjernsyn, som opgraderer ikke kun billedet, men også lydkvaliteten, så du kan nyde underholdning i biografkvalitet. Her får du et indblik i vores udvalg af fjernsyn fra Bang og Olufsen, der sikrer dig en eksklusiv oplevelse uanset hvilken model, du forelsker dig i.

BANG & OLUFSEN® FLADSKÆRME

BEOSOUND THEATRE LØSNING

Vi introducerer Beosound Theatre – et fjernsyn der genopfinder, hvordan en hjemmebiografoplevelse kan være.

 

Fire patentanmeldte akustiske innovationer i ét slank design omslutter dig med lyd fra alle sider. Skabt til at passe til ethvert tv behov og til at holde i generationer.

Nexus Herning BEOSOUND THEATRE LØSNING til stuen

FÅ DEN HELT RIGTIGE OPLEVELSE

BEOVISION CONTOUR

BeoVision Contour kompromisløse minimalisme understreges af en aluminiumsramme i et tidsløst design. BeoVision Contour er designet med fleksibilitet og forskellige muligheder for placeringer i hjemmet. Det gør Beovision Contour til et oplagt TV overalt – lige fra stuen til soveværelset.

SE MAGIEN KOMME TIL LIVE

BEOVISION HARMONY

Drømmer du om en klassiker, der giver dig en ultimativ biografoplevelse, er BeoVison Harmony et oplagt valg. Med inspiration fra møbler fra det tidligere århundrede har Bang & Olufsen® skabt et elegant TV-møbel med den nyeste 8K OLED-skærmteknologi, hvor modellerne på 65 og 77″ understøtter 4K-opløsning. Du får oveni en lyd i verdensklasse, der komplimenterer billedets kvalitet og skaber en fængende TV-oplevelse.

Beoremote One

Med Beoremote 1 får du én eksklusiv og enkel fjernbetjening, som kan kontrollere stort set alle dine enheder. Din Bang & Olufsen® fladskærm eller musiksystem samt din DVD, Set-Top-Box, Apple TV, ja sågar din NAS kan samles i én fjernbetjening.

 

Med BeoRemote App kan du kontrollere alle Bang & Olufsen® SMART TV. BeoRemote App er gratis og kan downloades fra Apple store og på Google Play.

 

Opgradere du med en BeoLink Gateway kan du tilmed kontrollere dit lys, dine gardiner, markiser og hvad, der ellers er tilsluttet strøm. BeoLink Gateway tilbyder fuld kontrol via din smartphone eller enhed.

Nexus Herning BangOlufsen Biograf

Ingen hakkede billeder

Biografens mørke er perfekt til at gengive de traditionelle 24 billeder i sekundet. Hjemme i den lyse stue er dine øjne dog mere fokuserede, og det kræver mere af billedet, hvis du vil overbevise hjernen.

 

Specielt hurtige action-scener kan lige virke hakkende og uægte, men Bang & Olufsens® har skabt en avanceret teknologi, som simulerer det imponerende samspil, der sker mellem øjnene og hjernen.

 

Denne Adaptive Judder Cancellation-teknologi tilføjer ekstra billeder fra kildematerialet, så den uovertrufne billedkvalitet fra biografen genskabes. De ekstra billeder forøger afspilnings-hastigheden og skaber en glidende og raffineret billedoplevelse.

Nexus Herning Mørk filmrum Dæmpning B&O Fjernsyn

Lokal dæmpning

For at opnå en ægte dyb sort skal en LCD-skærm kunne slukke for backlight. Det har krævet innovation ud over det sædvanlige for billedingeniører at realisere dette.

 

Bang & Olufsen® LCD-backlight kan efter behov dæmpes eller slukkes i bestemte sektioner af skærmen. Disse sektioner bliver automatisk styret, når et område af skærmen skal være mørk.

 

Selv krævende billedforløb, hvor et mørkt område bevæger sig hen over skærmen, vises helt autentisk med en dyb sort. Udover at være en økonomisk funktion skaber det samtidigt en exceptionel og konsistent kontrast.

Oplev Bang & Olufsens® fladskærme i vores butik

Vil du opleve den høje kvalitet af Bang & Olufsens® fjernsyn, kan du besøge vores livsstilshus og få en live fremvisning. Her kan vi også rådgive dig i dine muligheder, når du vil have en TV-oplevelse udover det sædvanlige med både billede og lyd i høj kvalitet.

 

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål til vores produkter fra Bang & Olufsen® via telefon eller e-mail.