BANG & OLUFSEN FINANSIERING

Finansiering af Bang & Olufsen® produkter

Bang & Olufsen® Herning kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde nye finansieringsmuligheder på vores produkter. En af de nye fordele er, at vi har gjort det så let for dig som muligt at indsende en låneansøgning. Med vores nye låneansøgning kan du faktisk ansøge direkte fra computeren eller mobilen. Alt hvad du skal gøre, er at vælge en af de to lånetyper, som vi tilbyder.

Når du har udfyldt låneansøgningsformularen er det bare at trykke “send” og så er du i gang.

SPARXPRES modtager straks din ansøgnig, behandler den og sender dig svaret enten pr. post eller e-mail. Selve gældsbrevet sender de også til dig, hvorefter du blot skal skrive det under med enten MitID eller via. en din underskrift på papiret.

Vælger du at underskrive direkte på papiret, skal du herefter sende brevet retur til SPARXPRES, hvorimod det sendes automatisk, hvis du vælger at underskrive med MitID. Når SPARXPRES har modtaget din underskrift bliver dit lånebeløb direkte adregnet til vores Bang & Olufsens® butik i Herning.

* OBS: Finansieringsmulighederne kan ikke kombineres med andre igangværende tilbud og kampagner.

LÅNETYPE 1

Rente & gebyrfrit lån

Vores lånetype 1 er vores rente- og gebyrfri lånetype, som strækker sig over henholdsvis 12, 24 og 36 mdr. Denne låneform er vores korteste låneperiode, hvor vi tilgengæld tilbyder en lånetype, som ikke kun er rentefrit, men som også er gebyrfrit.


PRISEKSEMPEL

Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 556 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 20.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

FORBRUGSLÅN - RENTE- OG GEBYRFRI

Standard­omkostnings­information

Delbetaling via Sparxpres
I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi attraktiv, nem og hurtig delbetaling.
Så nemt er det - ansøg allerede i dag
Ansøg
Vælg Sparxpres delbetaling som betaling i webshoppen
Godkendelse
Underskriv digital med MitID
Modtagelse
Du er klar til at modtage eller hente dine varer
Betaling
Lånet udbetales til forhandleren