BANG & OLUFSEN® INTELLIGENT HOME

Kontroller dit hjem med et enkelt tryk eller sig hej til Google, Siri eller Alexa.

Play Video

BEOLIVING INTELLIGENCE

Kontroller hele dit hjem på en enkel, elegant og intuitiv måde

Kontroller hele dit hjem på en enkel, elegant og intuitiv måde med Beoliving Intelligence, der gør dit hjem ekstra smart med løsninger fra Bang & Olufsen®.

Nexus Herning Stue med Beosound Level Beosound Balance

INTELLIGENTE HUSSYSTEMER

Vi er en af Danmarks førende forhandlere af Masterlink Gateway

Med et intelligent huskoncept som LK IHC Crontrol® eller Lutron® gør Masterlink Gateway det muligt for dig at styre hele dit hjem. På denne måde kan du kontrollere alt fra lys, gardiner og markise til højttalere, garageport og meget mere fra din Beoplay fjernbetjening, Android-telefon, iPhone eller iPad.

 

Vi har et indgående kendskab til de fleste intelligente hussystemer. Sammen med vores store netværk af samarbejdspartnere, kan vi levere helt unikke løsninger, der gør styringen af dit hjem så enkel og brugervenlig som muligt.

 

Bang & Olufsen® har via deres strategiske samarbejdsaftaler med bl.a. LK-Schneider og Busch-Jaeger gjort ML Gateway synonymt med perfekt integration. Samtidigt har de sørget for, at Beo6 bliver den eneste fjernbetjening, der er brug for i dit hjem.

PLAY

Oplev hvordan LK IHC Control® gør Nexus Herning til Danmarks smarteste Bang & Olufsen® butik

Vi har i butikken integreret LK IHC Control®, så vi er i stand til at give dig en fuld demonstration af, hvor nem og enkel din hverdag kan blive med Masterlink Gateway – dit intelligente hussystem og Beoplay.

 

Installér Bang & Olufsens® BeoLink app på din smartphone helt gratis, og kom ind i butikken. Her kan du aktivere helt nye funktioner, du aldrig har set før på Bang og Olufsens produkter i vores butik.

 

Vi har indrettet et komplet BeoLiving-setup, så du kan se, hvad ét enkelt tryk på fjernbetjeningen kan forvandle en almindelig stue til.

NexusHerning Logo