BANG & OLUFSEN HERNING

Handels­betingelser

Priser

Alle de oplyste priser er inklusiv dansk moms (25%). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser og specifikationer, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Forsendelse, levering og aftaleindgåelse

Levering sker via UPS Danmark uden beregning. Aftaleindgåelsen foretages på dansk.
Varen sendes indenfor 3 hverdage, efter vi har modtaget bestillingen. Ved faktura-betaling skal der forventes 1 til 2 dages ekstra leveringstid.

Er varen forsinket, vil du få besked via e-mail eller telefon. Normalt kommer varerne afsted efter 1 – 2 hverdage.

Betaling

Du kan betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • Visa Electron

Så snart vi har modtaget din bestilling via webshoppen, sender vi en e-mail med ordrebekræftelsen. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum samt et ordrenummer. Faktura vil blive sendt på mail, efter at varen er afsendt. Den tæller som både din kvittering og garantibevis.

Det er ikke muligt at se faktura efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af faktura pr. e-mail, send en e-mail med dit ordrenummer til Herning@beoherning.dk.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, fra varen er leveret. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Bang & Olufsen Herning A/S.

Returnerer du varen, skal den for egen regning sendes tilbage til følgende adresse senest den 30. dag efter modtagelsen:

 

Torvet 20

7400 Herning

 

Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand, som da du modtog den. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket ind, vil det være en fordel for ekspeditionen, at du vedlægger en kopi af fakturaen.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.
Varen kan ikke byttes i andre butikker.

Reklamationsbehandling

Er varen forsinket eller har en fejl, kan du klage til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Hærværk, misbrug, fejlbetjening, modifikationer eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten.

Når vi modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Vi vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Varen tilbagesendes til os på købers regning, og efter fejlen er rettet sendes varen til kunden igen på vores regning.

Bemærk Bang & Olufsen Herning A/S skal kontaktes inden returnering.

Ved indsendelse af produkter, hvor angivne fejl og mangler ikke kan dækkes af en reklamation, vil vi opkræve et gebyr på kr. 200,00 inkl. moms. Derudover vil du blive opkrævet fragtomkostningerne.