NEXUS HERNING

Det skrev pressen

Tvmv Logo

''Butikken er en af de bedst sælgende i hele verden. Og her er 7 mand i fuld beskæftigelse med at sælge vestjysk kvalitets udstyr, til både de små og helt store kunder''

TV MIDTVEST UDSENDELSE

MCH ARENA - NEWSROOM

Gav Ulvene ny power på kamphylet

Efter flere års tilløb har MCH Arena fået Danmarks bedste stadion-lydanlæg. For FC Midtjylland giver det ekstra styrke til den vigtige helhedsoplevelse på stadion, mens Bang & Olufsen Herning, der er FCM-sponsor og leverandør af lydanlægget, glæder sig over et unikt samarbejde med kommune, sportsklub og messecenter

NexusHerning Presse

HERNING FOLKEBLAD

Oplevelsernes hus

450 kvadratmeter. 6,5 kilometer kabel og 4,5 ton glas: Det er blot nogle af de tal, der kan nævnes, når det kommer til Nexus House.
Nexus er Bang & Olufsen®-butikken på Torvet, der åbnede tilbage i januar, og som bringer kunderne ind i den store, elektroniske verden. Men det handler ikke »blot« om de nyeste produkter fra Bang & Olufsen. Det er meget mere end det.

NexusHerning Højttaler

X-KLUSIV HERNING

Nexus rummer det hele

Man siger, at i Herning kan alt lade sig gøre. Det er det nyeste byggeri på torvet et gyldent bevis på. Bang & Olufsens® nye domicil NEXUS er et hus, der gør indehaver Kenneth Koed Lauritzen stolt, men som bestemt også får rosende ord fra direktionen.

NexusHerning Bang og Olufsen Hovedindgang

BEOVISION AVANT

Intuitiv enkelhed og innovativ mekanik

Med det innovative BeoVision Avant redefinerer Bang & Olufsen tv’ets plads i hjemmet.
Ud over en sublim Ultra High Definition-skærm i 4K og en hidtil uhørt god lyd fra et fladskærms-tv har BeoVision Avant en næsten magisk brugervenlighed, der er baseret på en dyb forståelse for, hvordan vi i dag bruger vores tv – og for, hvordan optimal multimedieunderholdning kan forenes med et kompromisløst design.

NexusHerning Højttaler