Nexus Herning

Det skrev pressen

Tvmv logo

''Butikken er en af de bedst sælgende i hele verden. Og her er 7 mand i fuld beskæftigelse med at sælge vestjysk kvalitets udstyr, til både de små og helt store kunder''

TV MIDTVEST UDSENDELSE

Bang & Olufsen® Nexus House Herning

Herning Folkeblad

Oplevelsernes hus

450 kvadratmeter. 6,5 kilometer kabel og 4,5 ton glas: Det er blot nogle af de tal, der kan nævnes, når det kommer til Nexus House.
Nexus er Bang & Olufsen®-butikken på Torvet, der åbnede tilbage i januar, og som bringer kunderne ind i den store, elektroniske verden. Men det handler ikke »blot« om de nyeste produkter fra Bang & Olufsen. Det er meget mere end det.

X-KLUSIV HERNING

Nexus rummer det hele

Man siger, at i Herning kan alt lade sig gøre. Det er det nyeste byggeri på torvet et gyldent bevis på. Bang & Olufsens® nye domicil NEXUS er et hus, der gør indehaver Kenneth Koed Lauritzen stolt, men som bestemt også får rosende ord fra direktionen.

Bang & Olufsen® Nexus House Herning hovedindgang
Bang & Olufsen® Herning TV højtaler bogo

BeoVision Avant

Intuitiv enkelhed og innovativ mekanik

Med det innovative BeoVision Avant redefinerer Bang & Olufsen tv’ets plads i hjemmet.
Ud over en sublim Ultra High Definition-skærm i 4K og en hidtil uhørt god lyd fra et fladskærms-tv har BeoVision Avant en næsten magisk brugervenlighed, der er baseret på en dyb forståelse for, hvordan vi i dag bruger vores tv – og for, hvordan optimal multimedieunderholdning kan forenes med et kompromisløst design.