Emil Facius

Perfektion til fingerspidserne

Bang & Olufsen® Herning Emil Facius

Emil Facius

  • + 45 97 12 43 44

  • Emil@nexusherning.dk

"For mig står Bang & Olufsen®, for innovativt dansk design. Et design der skiller sig ud, og hvor det er de små detaljer der gør forskellen."

Hos Bang & Olufsen® Herning finder du Emil, som er nyeste mand på pinden. Emil er salgskonsult og tager inspiration med sig, fra køkken branchen af.

“For mig står Bang & Olufsen®, for innovativt dansk design. Et design der skiller sig ud, og hvor det er de små detaljer der gør forskellen. Jeg kommer med en viden til Bang & Olufsen® Herning omkring bolig, design og indretning. Det er her jeg har min interesse ligger, og her, hvor jeg virkelig kan gøre en forskel for mine kunder.”

Når du træder ind i butikken på Torvet i Herning er Emil en af de første ansigter du møder, og med sit smittende humør og abstrakte tankegang er du som kunde i de bedste hænder.

“Kunderne har altid været mit drive, og at være ordentlig klædt på til at kunne råde og vejlede mine kunder er alfa og omega. Derfor bruger jeg også meget af min tid på at sætte mig ind i hvad der rør sig på markedet inden for teknik og design.”

Emil er 26 år, og bor til dagligt i Holstebro med sin kæreste Line.