Ralph Clausen

Ambitiøs og målrettet salgschef

"Vi sælger kun et brand - til gengæld skal vi vide alt om det. Det er ikke noget man bare køber. For mange mennesker er Bang & Olufsen® en investering, og det er klart at det forpligter."

Ralph Clausen er salgschef og har været fast makker med indehaver Kenneth Koed Lauritzen siden 1999, da de to sammen åbnede Hernings første Bang & Olufsen® butik.

“Vi mødtes gennem venner, og havde nogen dengang spurgt os om fremtiden, er jeg ikke sikker på, at vores bud ville være helt som virkeligheden er i dag. Vi har været heldige, men også meget ambitiøse og målrettet.”

“Da Kenneth tilbage i 1999 fortalte mig om sine planer, tænkte jeg, at det var det mest vanvittige projekt nogensinde… Jeg giver mig. Vi er i dag stolte af forretningen, vores flotte domicil og ikke mindst over det arbejde, der har gjort, at vi er, hvor vi er i dag. Men Kenneth og jeg bruger også flere timer sammen end nogen af os gør med vores familier.”

“Bang & Olufsen® er et brand i sig selv. Et godt brand – i hele verden. Men det er en ting. En anden ting er det fællesskab, der er i Bang & Olufsen® familien i hele landet. Det hele bunder i kærligheden til produkterne – til designet. Om motivationen og om glæden ved at arbejde med det. At give kunderne den oplevelse, som kun Bang & Olufsen® kan give.”

“Vi sælger kun et brand – til gengæld skal vi vide alt om det. Det er ikke noget man bare køber. For mange mennesker er Bang & Olufsen® en investering, og det er klart at det forpligter. Kunderne har – og skal have forventninger til os. Vi ”bor” i guldhuset på Torvet. Alene det sætter forventningsbarren højt. Vi skal holde os selv og hinanden skarpe – hver dag – hele tiden.”

Ralph bor i Ikast sammen med hustruen Henrikke og parrets to børn.