Sebastian Eggertsen

Det er jo kunst…

"Igen, et tv er ikke bare et tv. Et Bang & Olufsen® produkt kan mere end de fleste tror, og det er det vi sælger. Oplevelser og unikke løsninger skræddersyet til den enkelte."

Sebastian Eggertsen er 28 år og Salgskonsulent hos Bang & Olufsen® i Herning. Kunst og design er ikke alene Sebastians hobby, men også hans arbejde, siger han.

“Kig på designet hos Bang & Olufsen®. Hvert produkt er jo smukt designet og kan som ethvert andet stykke kunst, kun pynte. Mange gange sættes indretningen i et hus omkring et tv, men her er et tv ikke bare et tv – det gør jo ikke noget, at det også ser godt ud, det man hænger op, lyder det.”

En arbejdsdag er ikke bare en dag i butikken, for ofte er Sebastian med konsulenten med ude og besøge kunderne eller med montøren ude og montere produkterne. Det er med til dels at få en viden om faget hele vejen rundt, men også med til at give en alsidig arbejdsdag.

“Igen, et tv er ikke bare et tv. Et Bang & Olufsen® produkt kan mere end de fleste tror, og det er det vi sælger. Oplevelser og unikke løsninger skræddersyet til den enkelte. Det er ikke sikkert at Fru Jensen har samme behov som familien Jensen, så det handler om at optimere deres oplevelse hver især. Det sørger vi for.”

Den service vi giver kommer ofte tilbage. Vi mærker taknemmeligheden fra kunderne og det fuldender tilfredsheden i vores arbejde.

Sebastian bor til dagligt i Herning sammen med sin kæreste og deres 2 børn